Roll FM:n lupahakemuksen tueksi nettiadressi ja mesenaattikampanja

kirjoittanut

kategoriassa

Pääkaupunkiseudulla vuodesta 2015 lyhytaikaisilla radioluvilla toiminut musiikkiradiokanava Roll FM hakee vakituista ohjelmistotoimilupaa. Roll FM:n tarkoituksena on saada toimintansa ympärivuotiseksi myös radiotaajuuksilla, joita se on voinut hyödyntää vain enintään kolmen kuukauden jaksoissa. Roll FM:n viimeisin lyhytaikaislupa päättyi kesäkuun lopussa.

Roll FM:ssä nähdään, että Yleisradion lakkautettua muun muassa juurimusiikin erikoisohjelmia, on Roll FM:n kaltaiselle orgaaniseen rock-musiikkiin keskittyvälle kanavalle kysyntää.

– Roll FM on toiminut määräaikaisilla luvilla noin yhdeksän vuotta ja olemme harjoittaneet ympärivuotista toimintaa nettiradiona nyt vuoden verran. Vakituinen toimilupa olisi luonnollinen askel Rollin kehityskaaressa, kanavan perustaja ja päätoimittaja Ari Rajala kertoo.

Roll FM on avannut toimilupahakemuksen tueksi nettiadressin ja on aloittamassa mesenaattikampanjan radiotoiminnan talaudellisen aseman vahvistamiseksi.

– Kanavallamme on paljon ystäviä niin pääkaupunkiseudulla kuin sen ulkopuolellakin ja toiveita vakituisesta radiotoiminnasta tulee jatkuvasti. Toivon, että kanavan ystävät tarttuvat vakavissaan tähän yhteiseen ponnistukseen rollaavan musiikin puolesta, Rajala vetoaa.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom julisti keväällä haettavaksi vapaaksi jääneitä FM-taajuuksia. Hakuaika päättyy heinäkuun lopussa. Pääkaupunkiseudulta on haettavana taajuus 105,0 MHz.

Mediamonitori


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *